Online Marketing Stage/Internship

IMG_4033-

NL – Wil jij stage lopen bij een jong, snelgroeiend, dynamisch internationaal hightech bedrijf? Bij Sorama zijn wij op zoek naar een online marketing stagiaire om ons team te versterken en te ondersteunen met jouw creativiteit en inzicht.

Wat maakt Sorama bijzonder?

Je komt te werken op ons hoofdkantoor op Strijp-T in Eindhoven, slechts 5 minuten lopen vanaf het station. Ons moderne kantoor heeft een chill balkon, waanzinnig dakterras en geweldige collega’s waar we regelmatig leuke dingen voor organiseren zoals BBQ’s, sportevenementen en borrels.

We hebben heerlijke koffie, die de moeite waard is om voor naar kantoor te komen, maar je mag eventueel ook vanuit huis werken.

Ons team is divers en multicultureel, met zo’n 20 nationaliteiten is de voertaal bij ons Engels.

Online Marketing Stage/Internship - Online marketing stage/internship -
Sorama team - Summer BBQ 2023

Stage omschrijving:

Gaat jouw hart sneller kloppen van nieuwe en social media en word je enthousiast van termen als influencers, hashtags, retargetting, video, A/B-testing en analytics? Dan hebben wij misschien wel een unieke marketingstage voor jou. Wij zoeken een zelfstandige stagiaire met een ondernemende mentaliteit.

Bij Sorama krijg je de kans om te werken aan een geïntegreerde nieuwe media strategie die ook echt geïmplementeerd moet worden. Naast het onderzoeken, uitdenken en implementeren zul je ook uitvoerend meewerken waardoor je waardevolle werkervaring zult opdoen en je eigen theorieën kunt testen.

Wat wij zoeken in jou:

Skills

 • Opleiding in de richting van marketing of bedrijfskunde
 • Meewerk- of afstudeerstage
 • Ondernemende houding
 • Affiniteit met tech en digitale media
 • Communicatief sterk in woord en schrift in zowel Nederlands als Engels
 • Woonachtig in de omgeving van Eindhoven 

Wat wij te bieden hebben:

 • Een stage op hoog niveau waarin jij meedenkt en adviseert in het uitdenken en implementeren van een marketingstrategie die past bij Sorama
 • Toegewijde stagebegeleiding
 • Een uitdagende werkomgeving waarbij je een betekenisvolle impact kunt maken.
 • Kans om te groeien en te ontwikkelen
 • Een prettige werkplek die eventueel hybride is in te richten. 

Laten we even kennismaken,
om elkaar beter te leren kennen.

Zoek jij een stage waarin je waardevolle werk- en leerervaring opdoet en écht impact kunt maken? Dan is de Online Marketing Stage iets voor jou. Wij zoeken een marketingstagiare die ons team komt versterken en verder kan werken aan onze lange termijn strategie. Dit is waar jij het verschil kunt maken. Door een grondig onderzoek uit te voeren en een sterk advies te geven dat wij kunnen implementeren.

Heb je vragen? Stuur die dan naar hr@sorama.eu of reageer meteen via de knop hieronder.

Search